CV & Solutions

UW VERWARMING EN
SANITAIR IS IN
DESKUNDIGE HANDEN

Professionele Centrale
Verwarmingsspecialisten in Aartselaar en Omgeving

Uw Partner voor Sanitaire Oplossingen

Of het nu gaat om uw badkamer of andere ruimtes in uw woning, het plaatsen van sanitaire installaties in Aartselaar en de omliggende regio kunt u met vertrouwen overlaten aan CV & Solutions. Wij verzorgen zowel de aanpassing als de volledige heraanleg van uw sanitair werk.

Van Leidingen tot Kraanwerk - Onze Expertise

Dit omvat onder andere het vakkundig plaatsen van leidingen, collectoren en kraanwerk. Bij het installeren van een sanitaire installatie hanteren wij altijd een duidelijk plan, waarbij u als klant elke stap kunt volgen. Op die manier vermijden we onaangename verrassingen.
Omdat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk, bieden we een breed scala aan sanitaire apparaten en toestellen. Er zijn verschillende modellen en stijlen beschikbaar, zodat u als klant de vrijheid heeft om te kiezen wat het beste bij uw smaak past. Indien nodig staat onze expert uiteraard klaar om u te voorzien van deskundig advies bij uw keuze.In geval van defecten staat ons team van experts altijd klaar voor snelle herstellingen. Onze depannagedienst doet er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Bovendien staan we garant voor nauwkeurige installatie van loodgieterswerk in uw badkamer.

Kies voor duurzame verwarming

Ons team heeft ook ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van CLV (collectieve luchtafvoer) en CLV-systemen voor appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen. Slecht onderhouden gemeenschappelijke rookgasafvoeren kunnen problemen veroorzaken, maar bij CV & Solutions bent u in goede handen.
Daarnaast bieden onze experts hulp bij de renovatie van schouwen. Wist u trouwens dat wij ook groepsaankopen van cv-ketels organiseren voor gebouwen? Zo dragen wij bij aan efficiënte en duurzame verwarmingsoplossingen voor uw gebouw.

Onze realisaties