CV & Solutions

UW VERWARMING EN
SANITAIR IS IN
DESKUNDIGE HANDEN

Professionele Centrale
Verwarmingsspecialisten in Aartselaar en Omgeving

Ontdek de Service van CV & Solutions

Onze deskundige teamleden bij CV & Solutions zijn er om u te helpen bij de vernieuwing en reparatie van uw centrale verwarmingssysteem in Aartselaar en de omliggende regio. Wij hechten grote waarde aan klantvriendelijkheid, flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit in al onze diensten.

Toonaangevende Merken voor Uw Verwarmingsbehoeften

Onze focus ligt voornamelijk op het installeren van de nieuwste en meest gerenommeerde merken verwarmingstoestellen. Dit waarborgt niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid voor uw verwarmingssysteem. Overstappen van mazout naar gas? Geen probleem, wij regelen het voor u.
In geval van defecten staat ons team van experts altijd klaar voor snelle herstellingen. Onze depannagedienst doet er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Bovendien staan we garant voor nauwkeurige installatie van loodgieterswerk in uw badkamer.

Kies voor duurzame verwarming

CV & Solutions is gespecialiseerd in het uitvoeren van CLV (Combinatie Luchttoevoer en Verbrandingsafvoer) oplossingen. Onze expertise ligt in het efficiënt vervangen van gemeenschappelijke afvoerkanalen van Type B cv-toestellen door een gemeenschappelijke rookgasafvoer, die geschikt is voor condensatietoestellen. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit, kunnen wij u helpen bij het realiseren van veilige en betrouwbare CLV-systemen.

Onze realisaties